Prikbord: 0     

Badkamermeubels

Meer Badmeubelinspiratie?

Happybad levert badkamermeubels in alle stijlen, maten en kleuren. In ons uitgebreide assortiment zul je altijd het badkamermeubel vinden dat jouw badkamer de uitstraling geeft die jij zoekt. Goed gekozen badkamermeubels zijn niet alleen mooi om te zien, ze zorgen tevens voor de benodigde opbergruimte die in moderne badkamers niet mag ontbreken. Afhankelijk van de ruimte en je smaak kun je kiezen voor een compleet badkamermeubel met bijbehorende kast en spiegelkast, of spelen met de losse elementen.

De Badkamermeubel collectie

Naast de grootste collectie badkamermeubels van het merk Pelipal, vind je bij ons ook badkamermeubels van o.a.
Bruynzeel, Leonardo, Giquadro, New Wave en maatwerk badkamermeubels.

badmeubelhuis
«12»
Resultaten
Toon als

Happybad

Happybad is een sanitairwinkel welke werkt met online / offline formule.

Je oriënteert en bepaalt je ideale wensen online en in de winkel helpen onze ervaren adviseurs je bij je uiteindelijke keuzen.

Kan Happybad mij ook helpen bij het ontwerpen ?

Uiteraard kunnen onze adviseurs ook helpen bij het samenstellen van een badkamer voor je specifieke situatie. Hiertoe dien je wel een afspraak te maken in een van onze showrooms.

Ter voorbereiding dien je wel de exacte maten van je badkamer op te nemen en aan te geven waar zich deuren, ramen en huidige elementen (bad, douche, toilet, etc.) bevinden zodat we een goed beeld kunnen vormen van de huidige situatie.

klik hier voor ons afsprakenformulier

Een kleine badkamer, wat is mogelijk ?

Nederland heeft vele kleine badkamers, dus hier zijn uiteraard oplossingen voor. Denk bijvoorbeeld maar eens aan badmeubelen met slimme opbergmogelijkheden zoals spiegelkasten en ruime laden.

Tevens zijn er speciale modellen baden op de markt die uitermate geschikt zijn voor kleine ruimtes. Onze adviseurs helpen je graag om je kleine ruimte optimaal te benutten.

Op onze site staan voorbeelden van standaard produkten welke goed toepasbaar zijn in dergelijke situaties. Glaswanden e.d. zijn ook op maat te maken.

Vraag onze verkoopadviseurs naar de beste oplossing voor jouw eigen situatie.

Verrichten jullie ook de installatie ?

Happybad heeft uiteraard de mogelijkheden in huis om je te helpen bij je installatie.

Doordat onze klanten door geheel Nederland wonen hebben we bewust gekozen voor een samenwerking met een landelijk netwerk van erkende montagebedrijven, CASIUS. Uiteraard niet de eerste de beste, maar nauwkeurig geselecteerde bedrijven die kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben.

lees meer over installatie

Wat is het verschil tussen front- en kastkleuren ?

Met de frontkleur wordt de kleur van de deurtjes en de voorzijde van de laden bedoeld. De kastkleur (soms ook wel corpuskleur genoemd) is de kleur van de zijkant van het meubel, kast of spiegelkast.

Indien een meubel in een specifieke kastkleur wordt besteld wordt normaal gesproken de zijkant van eventuele (zij)kast(en) en/of spiegelkast in de gelijke kleur uitgevoerd.

EINDE

Gratis Inspiratiepakket aanvragen

Het nieuwe badkamer inspiratiepakket van Happybad zit weer boordevol inspiratie en ideeën.

Inspirerend informatiepakket aanvragen

Gratis online ontwerp van een pro!

Vraag nu eenvoudig en snel een professioneel ontwerp van je nieuwe badkamer aan. Geef je wensen aan en we gaan voor je aan de slag!

Gratis online ontwerp van een pro!
Badkamer showroom HappyBad
Impressie v/d winkel

Klik hier voor een impressie van onze showroom!

meer info »
Ontwerp uw badkamer
Tekenpakket

Stel je badkamer samen m.b.v. ons programma

meer info »
Maak een Afspraak
Maak een afspraak

Maak een afspraak met Happybad

meer info »
Je vindt ons aan de snelweg A1

Vul je adres in en print direct
de route naar Happybad in Hengelo

Happybad Hengelo

Afrit 30
Industrieterrein Westermaat

Contact »