Bel 074 711 36 05
Inspiratiepakket aanvragen!

Badkamermeubels

Meer Badmeubelinspiratie?

Met de juiste badkamermeubels krijgt u alle ruimte om volop te genieten van rust. Want een badkamer is een persoonlijk vertrek. Ze vertelt meer over wie u bent, waar u om geeft én hoe u tot rust komt. In onze veelzijdige collectie badkamermeubels - met kleuren van sneeuwwit tot inktzwart - vindt u altijd een product met een passende persoonlijke tint.

 

Ruimte om te genieten

Onze badkamermeubels zijn niet alleen mooi, maar ook handig. Ze creëren ruimte om volop te genieten van uw badkamer. Met slimme opbergoplossingen maken we van uw badkamer een georganiseerd geheel. Dat zorgt voor orde. Zodat niemand tijdens de drukke badkamerspits lang zoekt naar zijn of haar scheermes, dagcrème of tandenborstel.

 

Badkamermeubels op maat

Happybad helpt u graag verder bij de zoektocht naar perfecte meubelstukken voor uw badkamer. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor een compleet badkamermeubel met (spiegel)kast, of spelen met losse elementen. Kijk eens bij onze maatwerk badkamermeubels voor inspiratie, of neem contact op met onze adviseurs.

 

badmeubelhuis

 

«12»
Resultaten
Toon als

Happybad

Happybad is een sanitairwinkel welke werkt met online / offline formule.

Je oriënteert en bepaalt je ideale wensen online en in de winkel helpen onze ervaren adviseurs je bij je uiteindelijke keuzen.

Kan Happybad mij ook helpen bij het ontwerpen ?

Uiteraard kunnen onze adviseurs ook helpen bij het samenstellen van een badkamer voor je specifieke situatie. Hiertoe dien je wel een afspraak te maken in een van onze showrooms.

Ter voorbereiding dien je wel de exacte maten van je badkamer op te nemen en aan te geven waar zich deuren, ramen en huidige elementen (bad, douche, toilet, etc.) bevinden zodat we een goed beeld kunnen vormen van de huidige situatie.

klik hier voor ons afsprakenformulier

Een kleine badkamer, wat is mogelijk ?

Nederland heeft vele kleine badkamers, dus hier zijn uiteraard oplossingen voor. Denk bijvoorbeeld maar eens aan badmeubelen met slimme opbergmogelijkheden zoals spiegelkasten en ruime laden.

Tevens zijn er speciale modellen baden op de markt die uitermate geschikt zijn voor kleine ruimtes. Onze adviseurs helpen je graag om je kleine ruimte optimaal te benutten.

Op onze site staan voorbeelden van standaard produkten welke goed toepasbaar zijn in dergelijke situaties. Glaswanden e.d. zijn ook op maat te maken.

Vraag onze verkoopadviseurs naar de beste oplossing voor jouw eigen situatie.

Verrichten jullie ook de installatie ?

Happybad heeft uiteraard de mogelijkheden in huis om je te helpen bij je installatie.

Doordat onze klanten door geheel Nederland wonen hebben we bewust gekozen voor een samenwerking met een landelijk netwerk van erkende montagebedrijven, CASIUS. Uiteraard niet de eerste de beste, maar nauwkeurig geselecteerde bedrijven die kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben.

lees meer over installatie

Wat is het verschil tussen front- en kastkleuren ?

Met de frontkleur wordt de kleur van de deurtjes en de voorzijde van de laden bedoeld. De kastkleur (soms ook wel corpuskleur genoemd) is de kleur van de zijkant van het meubel, kast of spiegelkast.

Indien een meubel in een specifieke kastkleur wordt besteld wordt normaal gesproken de zijkant van eventuele (zij)kast(en) en/of spiegelkast in de gelijke kleur uitgevoerd.

EINDE

Gratis Inspiratiepakket aanvragen

Het nieuwe badkamer inspiratiepakket van Happybad zit weer boordevol inspiratie en ideeën.

Inspirerend informatiepakket aanvragen

Gratis online ontwerp van een pro!

Vraag nu eenvoudig en snel een professioneel ontwerp van je nieuwe badkamer aan. Geef je wensen aan en we gaan voor je aan de slag!

Gratis online ontwerp van een pro!
 
 
Badkamer showroom HappyBad
Impressie v/d winkel

Klik hier voor een impressie van onze showroom!

meer info »
Maak een Afspraak
Maak een afspraak

Maak een afspraak met Happybad

meer info »
Je vindt ons aan de snelweg A1

Vul je adres in en print direct
de route naar Happybad in Hengelo

Happybad Hengelo

Afrit 30
Industrieterrein Westermaat

Contact »